Om Agendhuset

Agendhuset er en enkeltmandsvirksomhed drevet af passionen for at bevæge mennesker. Agend er en afledning af agenda …… en liste af ting, som skal gøres. Målrettet strategisk udviklingsarbejde udgør en ofte en laaaang liste af ting, som skal gøres.

Det strategiske felt  har i  20 år været omdrejningspunkt for en kerneydelse i mit konsulentvirke.

En uddannelse i procesfacilitering hos Dispuk gav et skub ud over kanten til at etablere Agendhuset, efter at jeg en årrække misundeligt og sultent tilegnede mig viden og knowhow fra Danmarks bedste konsulenter på området . Jeg har både  som selvstændig og ansat haft berigende oplevelser i arbejdsopgaver med de mest vidunderlige og engagerede mennesker både i den offentlige, private og frivillige sektor.

Med en læreruddannelse fra  1992 valgte jeg først 22 år senere, som 51-årig, at prøve kræfter med undervisningsgerningen i folkeskolen. Et usædvanligt lærerigt møde i en institutionel kontekst af krav og forventninger, der blandt andet har skabt  inspiration til et par af mine workshops. Jeg har fået stor menneskelig og kulturel indsigt i mødet med børn, forældre, kollegaer og ledelse i verdens bedste folkeskole.

Sideløbende har jeg kunnet forfølge og udvikle en latent passion for at tegne og coache. Det har senest resulteret i en ICF certifisering i coaching, som bygger på en kognitiv og transformativ metode. Forud for dette har jeg en del år arbejdet med coaching og procesfacilitering ud fra en platform i det systemisk narrative univers.

Min grafiske familie er det internationalt anerkendte Bikablo Akademie, som jeg har været tilknyttet de seneste 7 år. Det er blevet til nudging-plakater, læringsmåls-plakater, mødereferater, templates for undervisningsvirksomhed, dokumentation  af seminarer og konferencer.

Hans har forsøgt sig med et selvportræt…….

Nysgerrigt optaget af studiet i menneskets eksistentielle grundvilkår og interaktion.